Referenciák

Pannónia utca

Vértanú utca

Áron utca

Csöngő utca

Vilmos utca

Arany János utca

Lídia utca

Jobbágy utca

Puttonyos utca

Park utca

Ják utca

A házépítés előnyeiről - miért döntsön mellette Ön is?

Házépítés tapasztalt építőipari cégtől, korszerű technológiával, a határidőket betartva, korrekt áron - bízza ránk Ön is otthona megépítését!

Szinte örök kérdés, hogy mi éri meg jobban: a házépítés vagy a használt lakás vásárlás? A kérdésre sajnos nincs egyértelmű válasz, ugyanis rengeteg minden befolyásolja, hogy kinek melyiket éri meg választania. Természetesen az a legfontosabb, hogy jól érezzük majd magunkat, ezért, ha valaki beleszeret egy használt lakásba, akkor neki érdemes amellett döntenie. Azonban, ha mindkét lehetőségre nyitottak vagyunk, akkor alapos mérlegelésre van szükség. Most nézzük egy kicsit bővebben, hogy milyen előnyei vannak a házépítésnek!

Sokan azért döntenek a házépítés mellett, mert nem találnak olyan lakást, aminek elégedettek az elhelyezkedésével és a tájolásával egyszerre. Így viszont, ha megvan az ideális telek, akkor arra olyan otthont terveztethetünk, amilyet csak szeretnénk. És itt kell megemlíteni a házépítés másik nagy előnyét, mégpedig azt, hogy a helyiségek kiosztása a saját igényeink szerint fog történni. Így nem kell semmiben sem kompromisszumot kötnünk, úgy tervezhetjük meg a szobákat, konyhát, fürdőszobát, ahogyan az nekünk a legkényelmesebb.

Természetesen a házépítés előnyeinek ezzel még nincs vége: ha mellette döntünk, olyan otthonunk lehet, ami teljesen új, még senki nem használta, és biztosak lehetünk benne, hogy nincsenek rejtett hibái, amiket az előző lakó vétett például felújítás közben. A házépítés egyetlen hátránya az lehet, hogy többe kerül, mint egy használt lakás megvásárlása, azonban az előnyökhöz képest ez eltörpül, és általában megéri egy kicsivel több pénzt rászánni.

Ön is épp költözés előtt áll, de még nem találta meg az álomotthonát? Ne keresse tovább, válassza inkább a házépítést! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és teljes körű szolgáltatással áll az Ügyfelek rendelkezésére. Amennyiben kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.