Lídia utca

Házépítés: ideális választás, ha több generáció fog együtt élni!

Házépítés egyedi elképzelések szerint, kiváló ár-érték arányban, megbízható, tapasztalt cégtől! Forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért!

Napjainkban sok családban döntenek úgy, hogy egy helyen szeretnének élni. A különböző generációk összeköltözésének lehetnek praktikussági, érzelmi, de anyagi okai is, de a lényeg általában az, hogy egymás közelében töltsék a mindennapjaikat. Ehhez általában remek választás egy ikerház, viszont ebben az esetben viszonylag magas költségekkel kell számolni. Annak, aki az arany középutat keresi, a házépítést ajánljuk figyelmébe!

A házépítésnek köszönhetően egy teljesen egyedi, személyre szabott ingatlant kaphatunk, ahol mindenki jól érzi magát. Mivel a házépítés, illetve a tervezés során figyelembe lehet venni, hogy az ingatlanban több generáció fog együtt élni, így erre optimalizáltan lehet elkészíteni a terveket. Nincs akadálya például két fürdőszoba kialakításának, de megfelelő tervezéssel az is megoldható, hogy az ingatlan valamilyen szinten ketté osztott, illetve ketté osztható legyen. A házépítés eredménye egy maximálisan személyre szabott otthon, ahol bár két család, két külön generáció él együtt, egymást mégsem zavarják és mindenkinek megvan a lehetősége a nyugodt pihenésre. Kétségtelen, hogy a házépítés költségei meghaladják egy használt lakás árát, azonban az előnyöket is végig gondolva, megéri az árkülönbözet.

Cégünk régóta foglalkozik házépítéssel. Tapasztalt szakembereink igyekeznek olyan terveket készíteni, amik mindenben megfelelnek a Megrendelő elképzeléseinek. Korszerű technológiákkal dolgozunk, a modern kor elvárásait szem előtt tartva, így az általunk tervezett és kivitelezett ingatlanok energiatakarékosak és környezetbarátok, így a fenntartásuk is alacsonyabb kiadással jár.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a házépítés iránt, tekintse meg a honlapunkon található referenciáinkat! Ha elnyerték a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén akár még ma, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és válaszolnak minden kérdésére! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.