Lídia utca

Házépítés: ideális választás, ha több generáció fog együtt élni!

Házépítés egyedi elképzelések szerint, kiváló ár-érték arányban, megbízható, tapasztalt cégtől! Forduljon hozzánk bizalommal részletes tájékoztatásért!

Napjainkban sok családban döntenek úgy, hogy egy helyen szeretnének élni. Az ikerház építés nem tartozik a szokványos megrendelések közé, azonban számos előnye van. A közelmúlt eseményei sokakat elgondolkodtattak és az emberek többségének a szemében felértékelődött a család. Ennek köszönhetően egyre többen döntenek úgy, hogy közelebb költöznek a szeretteikhez, hogy szorosabb kapcsolatot tudjanak tartani velük. Az egy városon belül élő rokonok azonban sokkal közelebb is tudnak élni egymáshoz, akár egy épületben is.

A különböző generációk összeköltözésének lehetnek praktikussági, érzelmi, de anyagi okai is, de a lényeg általában az, hogy egymás közelében töltsék a mindennapjaikat. Ehhez általában remek választás egy ikerház, viszont ebben az esetben viszonylag magas költségekkel kell számolni. Annak, aki az arany középutat keresi, a házépítést ajánljuk figyelmébe!

Ikerház az egész családnak

A házépítésnek köszönhetően egy teljesen egyedi, személyre szabott ingatlant kaphatunk, ahol mindenki jól érzi magát. Mivel a házépítés, illetve a tervezés során figyelembe lehet venni, hogy az ingatlanban több generáció fog együtt élni, így erre optimalizáltan lehet elkészíteni a terveket. Nincs akadálya például két fürdőszoba kialakításának, de megfelelő tervezéssel az is megoldható, hogy az ingatlan valamilyen szinten ketté osztott, illetve ketté osztható legyen.

A házépítés eredménye egy maximálisan személyre szabott otthon, ahol bár két család, két külön generáció él együtt, egymást mégsem zavarják és mindenkinek megvan a lehetősége a nyugodt pihenésre. Kétségtelen, hogy a házépítés költségei meghaladják egy használt lakás árát, azonban az előnyöket is végig gondolva, megéri az árkülönbözet.

Az ikerházak a több generációs családi házak mintájára lehetnek ugyanannak a családnak az otthonai is. A család természetesen tágabb értelemben család, mint a szülők és a gyerekek alkotta közösség. A régmúlt hagyományait felelevenítve, egy fedél alatt élhetnek a nagyszülők is és az unokák, a gyerekek és a szülők is.

Amellett, hogy a családi kötelékek ápolása fontos, ugyanolyan lényeges a privát szféra megőrzése. A négy fal között több generáció összezárva akaratlanul is konfliktusba kerülhet egymással. Szükség van arra, hogy egészséges határokat vonjanak és tartsanak meg annak érdekében, hogy az élhető közeget megőrizzék. Ezeket a határokat nyugodtan lehet szó szerint venni és falak formájában felhúzni.

Új ház, új lehetőségek

Az ikerházak kitűnő alternatívát kínálnak arra, hogy rokoni kapcsolatban álló lakók éljenek bennük, egymás mellett, de nem egymással. Az építkezés ráadásul rengeteg, megkerülhetetlen előnnyel jár, amit a használt ingatlanok piacán szinte lehetetlen megtalálni. Egy megfelelő méretű telken akkora ingatlan készülhet el, amiben kétfelé osztva mindkét család elfér. A közös fal összeköti a ház két felét, a telket is egybe lehet nyitni, így megmarad a családias közeg.

A későbbiekben, amikor a nagyszülők már nem élnek az ingatlan egyik felében, a felcseperedett fiatalok megkaphatják a saját, önálló lakóterüket. A felszabadult házrész további lehetőségeket is rejt, például a manapság annyira kedvelt, szállás, illetve lakás kiadás területén. Tévedés tehát, hogy az ikerház csak korlátozott lehetőségekkel rendelkező ingatlan, csupán meg kell látni benne a személyre szabott opciót.

Cégünk régóta foglalkozik házépítéssel. Tapasztalt szakembereink igyekeznek olyan terveket készíteni, amik mindenben megfelelnek a Megrendelő elképzeléseinek. Korszerű technológiákkal dolgozunk, a modern kor elvárásait szem előtt tartva, így az általunk tervezett és kivitelezett ingatlanok energiatakarékosak és környezetbarátok, így a fenntartásuk is alacsonyabb kiadással jár.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a házépítés iránt, tekintse meg a honlapunkon található referenciáinkat! Ha elnyerték a tetszését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén akár még ma, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és válaszolnak minden kérdésére! 

Új építésű házak egyénre szabottan: kényelmes és biztonságos megoldás

Ha egyéni igényei szerint felszerelt, modern környezetben képzeli el a jövőjét, érdemes az új építésű házak mellett dönteni. Ossza meg velünk az elképzeléseit!

Mindenki szeretne kényelmes és biztonságos otthont, aki házépítés vagy ingatlan vásárlása előtt áll. Ennek érdekében számos szempontot szükséges figyelembe venni, és elengedhetetlen a precíz tervezés, majd a munkálatok kiváló összeszervezése.

Nagy terhet veszünk le a válláról, amennyiben ránk bízza az otthona kivitelezését. Több évtizede tevékenykedünk az építőipar területén, naprakészek vagyunk a korszerű munkaeszközöket és a legújabb anyagokat illetően. Megbízható gépekkel dolgozunk, amelyek lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony munkavégzést.

Mire érdemes kiemelt figyelmet fordítani annak érdekében, hogy tökéletes legyen az otthona?

  • a magas minőségű szigetelésre,
  • a helyiségek megfelelő elosztására és méretére,
  • az időtálló, strapabíró anyagok felhasználására,
  • garázs kialakítására a kényelmes tárolásért.

Mindezekre és más lényeges tényezőkre is ügyelve kerül sor az új építésű házak kivitelezésére. Családi házak és társasházak felállításával egyaránt foglalkozunk, így mindenki megtalálhatja a számára legtökéletesebb megoldást.

Nagy segítséget jelenthet Önnek is, hogy egy kézben tudhat minden feladatot. Felkészült szakemberek látják el a különböző teendőket, precíz és gördülékeny munkával eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak. A megbeszélt határidőn belül veheti át a kulcsokat, és olyan ingatlanba költözhet be, ami teljes mértékben megfelel az elképzeléseinek.

Találja meg az Ön számára ideális környezetet, és rendezze be az álmai otthonát egyszerűen! Tőlünk minden segítséget megkap ahhoz, hogy egyedi igényei szerint kivitelezett ingatlan álljon a rendelkezésére.

Nagy tapasztalattal biztosítjuk az új építésű házakat, amelyek eleget tesznek minden elvárásnak. Akár a saját részére, akár befektetésként keres megfelelő házat, nálunk a legjobb helyen jár, rövid időn belül megvalósíthatja a terveit. Keressen bennünket bizalommal!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.