AKTUÁLIS PROJEKTJEINK


Lakóépület, Budapest XXII. kerület, Zsoldos Forduló utca 14.

ELADVA

Lakóépület, Budapest XXII. kerület, Lépcsős utca 14.

ELADVA


Társasház-építés: érdemesebb, mint gondolná!

Társasház-építés évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel, egyedi igények alapján! Forduljon hozzánk Ön is!

Ha a társasház-építés kerül szóba, sokan az új lakóparkokra gondolnak, amelyekben több tucat lakás is található. A társasház azonban csupán annyit jelent, hogy egy lakóközösségnek nyújt otthont, és a lakások száma nem meghatározott, tehát akár egy ikerházra is tekinthetünk társasházként, hiszen ebben az esetben is egynél több lakásról van szó, amelyeknek bizonyos részei közösek.

Beruházók által is épülnek olyan társasházak, amelyek csupán néhány lakásból állnak, és ezeknek nem is kell feltétlenül nagy alapterületűeknek lenniük, bár tény, hogy napjainkban már ritkák az igazán kis alapterületű társasházi lakások. A társasház építése során csupán annyi a lényeg, hogy minden lakás egyaránt könnyen megközelíthető legyen, és mindegyikben ugyanaz a komfortszint várja a beköltözőket.

Abban az esetben már érdemes a társasház-építés mellett dönteni, ha például egy nagyobb család szeretne egymás közelében élni, tehát a nagyszülők, szülők, és gyermekek, de esetleg a család más, távolabbi tagjait is szeretnénk a közelünkben tudni. Ebben az esetben egy négy-hatlakásos társasház építése már bőven megéri, feltéve persze, hogy a család minden tagjával sikerül megegyezni.

Befektetésként talán még inkább megéri társasházat építtetni, hiszen az ingatlanárak növekedésével komoly haszonra lehet szert tenni, ha a társasház minden lakását sikerül eladni. A bekerülési költség ugyanis alacsonyabb, mint az ingatlanok ára, főleg, ha az épület és a belső terek magas színvonalon készülnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne társasházat építtetni, tekintse meg referenciáinkat, melyek a legmodernebb technológiával készültek! Egyedi igényei alapján megtervezzük és kivitelezzük társasházát, méghozzá rövid határidővel és kedvező feltételekkel! Ha kérdése lenne, vagy időpontot szeretne egyeztetni egy személyes találkozóra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Az ikerház építése több szempontból is megéri!

Az újonnan épült lakások tervezésében és kivitelezésében részt vevő emberek számos igényt tudnak kielégíteni munkájuk során, amelyek többnyire valóban összetettek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfeleket a többgenerációs családi házak érdeklik, ezért a szakemberek ikerházak építését javasolják számukra.

A ikerház építése azonban nem feltétlenül nyeri el az ügyfelek tetszését - legalábbis elsőre. Ennek oka az az általános vélekedés, hogy az ikerházak értéke alacsonyabb, mint egy ugyanakkora alapterületű, más típusú épületé, és a használatuk komoly kompromisszumkészséget követel meg. Az igazság azonban az, hogy ha egy profi és tapasztalt szakemberekből álló csapat ikerházat épít, akkor ezek a tényezők nem fedik ma valóságot, és mivel az ingatlanpiac fellendülőben van, megnőtt az igény a ikerházak iránt is, hiszen hosszú távú befektetésként tökéletesek. Mivel szinte minden eldől a tervezés során, fontos, hogy az építkezés megkezdése előtt mindent átbeszéljünk egy szakértővel.

Ha ikerházat építtetünk, akkor olyan többgenerációs otthonunk lehet, ám a családon belül tökéletes a különválás, nem szükséges egy lakáson osztoznia a nagyszülőknek, a gyermekeknek és az unokáknak. Az ikerház építésével nem csak a fiatalok, de az idősek is jól járhatnak, hiszen a család állandóan felügyelheti és segítheti őket.

Az ikerház építésének hatalmas előnye a valamivel alacsonyabb költségkeret, hiszen egy fal közös lesz a két épületen, de számos más részegységen is osztoznak, amelyek így alacsonyabb összegből is megvalósíthatóak. Az építkezés maga nem igényel több időt, mint egy azonos alapterületű épület megépítése, a végeredmény pedig egy minden szempontból megfelelő, tökéletes otthon lesz, amelyben az egész család kényelmesen élhet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy az ikerház építése mellé teszi le a voksát, cégünk a rendelkezésére áll! Tekintse meg referenciáinkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.