AKTUÁLIS PROJEKTJEINK


Lakóépület, Budapest XXII. kerület Pannónia utca 15.

Lakóépület, Budapest XI. kerület Sasadi út 81.

Lakóépület, Budapest XXII. kerület Elza utca 15.

Lakóépülst, Budapest XXII. kerület, Kanyargó utca 36.

Lakóépület, Budapest XXII. kerület, Zsoldos Forduló utca 14.


Az ikerház építése több szempontból is megéri!

Az újonnan épült lakások tervezésében és kivitelezésében részt vevő emberek számos igényt tudnak kielégíteni munkájuk során, amelyek többnyire valóban összetettek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfeleket a többgenerációs családi házak érdeklik, ezért a szakemberek ikerházak építését javasolják számukra.

A ikerház építése azonban nem feltétlenül nyeri el az ügyfelek tetszését - legalábbis elsőre. Ennek oka az az általános vélekedés, hogy az ikerházak értéke alacsonyabb, mint egy ugyanakkora alapterületű, más típusú épületé, és a használatuk komoly kompromisszumkészséget követel meg. Az igazság azonban az, hogy ha egy profi és tapasztalt szakemberekből álló csapat ikerházat épít, akkor ezek a tényezők nem fedik ma valóságot, és mivel az ingatlanpiac fellendülőben van, megnőtt az igény a ikerházak iránt is, hiszen hosszú távú befektetésként tökéletesek. Mivel szinte minden eldől a tervezés során, fontos, hogy az építkezés megkezdése előtt mindent átbeszéljünk egy szakértővel.

Ha ikerházat építtetünk, akkor olyan többgenerációs otthonunk lehet, ám a családon belül tökéletes a különválás, nem szükséges egy lakáson osztoznia a nagyszülőknek, a gyermekeknek és az unokáknak. Az ikerház építésével nem csak a fiatalok, de az idősek is jól járhatnak, hiszen a család állandóan felügyelheti és segítheti őket.

Az ikerház építésének hatalmas előnye a valamivel alacsonyabb költségkeret, hiszen egy fal közös lesz a két épületen, de számos más részegységen is osztoznak, amelyek így alacsonyabb összegből is megvalósíthatóak. Az építkezés maga nem igényel több időt, mint egy azonos alapterületű épület megépítése, a végeredmény pedig egy minden szempontból megfelelő, tökéletes otthon lesz, amelyben az egész család kényelmesen élhet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és úgy döntött, hogy az ikerház építése mellé teszi le a voksát, cégünk a rendelkezésére áll! Tekintse meg referenciáinkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!