Áron utca


Új építésű házak a kényelmes, problémamentes mindennapokért

Szeretné az életét kényelmes, komfortos környezetben folytatni? Döntsön az új építésű házak egyike mellett, és bízza ránk a tervezést, a kivitelezést!

Mindenki számára fontos, hogy egyéni igényeinek megfelelő ingatlanban éljen. Lehetőség van lakás vagy ház választására, használt épület vásárlására vagy építkezésre. A legelőnyösebb megoldás a saját családi ház kivitelezése, vagy egy olyan lakás, ahol adott a nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas szabadtéri környezet is.

Maximális segítséget nyújtunk ahhoz, hogy a lehető legjobb helyen tudja az életét folytatni. Akár egyedül, a párjával, akár a családjával együtt szeretne költözni, könnyen hozzájuthat a tökéletes otthonhoz.

Nagy tapasztalattal foglalkozunk az új építésű házakkal, egyéni kérés szerint biztosítjuk a legideálisabb ingatlant. Ha nincs ideje a tervezésre, a szakemberek kiválasztására, megbízására, majd a munkafolyamatok felügyeletére, vagy nem ért az építőipari munkálatokhoz, érdemes bennünket felkeresni.

Korszerű technikák alkalmazásával, a legjobb minőségű anyagokkal, megbízható eszközökkel látjuk el a teendőket. Minden részletre ügyelünk annak érdekében, hogy szép, kényelmes, biztonságos épület álljon a rendelkezésére. Kiemelt figyelmet fordítunk az energiatakarékos fenntartásra, így ennek megfelelően adjuk át az ingatlant.

Célunk, hogy a lehető legegyszerűbben és legrövidebb idő alatt jusson hozzá álmai otthonának kulcsaihoz. Minden terhet leveszünk a válláról, így a rengeteg munka és egyéb teendő mellett sem jelenthet problémát az új építésű házak egyikébe hamar beköltözni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és éljen az általunk nyújtott nagyszerű lehetőséggel! Bízza ránk az elképzelései megvalósítását, és érezze magát kiválóan a szeretteivel együtt!

Modern épületben telhetnek a mindennapjai, aminek a fenntartása rendkívül egyszerű, nagy összegeket spórolhat meg a modern megoldásoknak köszönhetően. Ha beruházást tervez, és olyan ingatlanra van szüksége, amivel mindenképp jól járhat a következő években, akkor szintén érdemes hozzánk fordulni

Házépítés: a társasházak élhető lakásokat rejtenek

A házépítés célja, hogy mindig a lakók érdekeit tartja szem előtt. Egy ház azoknak készül, akik az otthonuknak fogják nevezni az ingatlant.

Házépítés, társasházak kivitelezése, modern lakóépületek megrendelésre, ezzel foglalkozunk! A társasházak népszerű formái a lakóépületeknek, amiket egyre többen keresnek.

A társasházak száma nem véletlenül növekszik, egyre többen választják ezt az ingatlant, ha lakásvásárlást terveznek. Az ingatlan piacon komoly értéke van egy új építésű társasháznak, de ezt a magas értéket nem csupán az épület új állapota és az ebből következő előnyök jelentik.

Modern házépítés

A modern házépítés már teljesen más szempontok szerint történik, mint a korábbi évtizedekben. Természetesen a házépítésnél ugyanolyan fontos a költséghatékonyság, de kiemelt figyelmet kap a valóban jó ár-érték arány is. Emellett az energiatakarékosság, mint kiemelt jellemző van jelen. Egy lakás hiába szép és új, kényelmes és divatos, a modern azt is jelenti, hogy élhető és környezetbarát is egyszerre. Apropó élhetőség. Az embereknek ma már arra van szüksége, hogy, a saját otthonukban nyugalmat találjanak és ki tudjanak lépni a hétköznapok hajszoltságából.

A házépítésben is megfigyelhető az a trend, hogy élhetőbb, komfortosabb ingatlanok tervezésére és kivitelezésére törekszenek a szakemberek, illetve a cégek. Hogyan válik élhetőbbé egy otthon, ha az egy társasházban kap helyet? Amikor a házépítés társasházakra irányul, akkor több lakásos ingatlanról van szó. A panel épületekkel ellentétben azonban egy társasházban csak kevés számú lakás kap helyet, ezzel pedig elegendő életteret hagynak a lakóknak. A lakók nem zavarják egymást, mégis lakóközösségek tudnak kialakulni anélkül, hogy túl sokan élnének egy épületben.

Tervezési szempontok

A modern lakóépületek számos dologban eltérnek az eddig tervezett és elkészült épületektől. A tervek elkészítésekor a régihez képest újszerű megközelítés figyelhető meg. Mi jellemzi a modern háztervezés és házépítés szempontrendszerét?

  1. A társasházak nem önmagukban véve vannak jelen, hanem a környezetükkel összhangban és a lakókkal harmóniában léteznek. Az épületnek nemcsak funkciója van, hanem hatása is, így fontos, hogy a házépítés és fenntartás is a lehető legkisebb környezeti terhelést gyakorolja.
  2. Egy építési telket nem cél maximálisan beépíteni. A szükséges méretű ingatlan mellett zöld terület is helyet kaphat, amit a lakók ki tudnak használni közösségi tevékenységre, szabadidős programokhoz. A lakásokban a felesleges terek ideje leáldozott, a maximális helykihasználás és a praktikus kialakítás vette át a helyét.
  3. A házépítés innovatív megoldásait az energiatakarékos működés szolgálatába kell állítani. Az anyaghasználat és a technológia is olyan megvalósítást tesz lehetővé, ami az épület és a lakások számára komfortot, ugyanakkor optimális energiafogyasztást biztosít. Az elektromos áram, a fűtés, a hangszigetelés és a légkondicionálás is környezetbarát, klímabarát, jövőbe mutató és lakóbarát módon van jelen.
  4. A tájolás, az ingatlan elhelyezése, a geometriai kialakítása is fontos a házépítés során, mert hatással van az energiafogyasztásra. A napfényes órák, a megújuló energiaforrások kihasználása minden évszakban ideális energiakihasználást tesz lehetővé.

A családi házakkal összehasonlítva a társasházak jobb helykihasználást jelentenek. Egy ugyanakkor telken több lakás készül el, mint egyetlen család számára épülő ház esetében. Az ilyen szellemben történő házépítés mindenki számára előnyökkel jár.

Keressen minket bizalommal, ha társasház építéshez keres partnert és profi kivitelezőt! A honlapunkon megismerkedhet az eddigi munkáinkat összefoglaló referenciáinkkal és a folyamatban lévő projektjeinkkel. A megadott elérhetőségeink egyikén a kollégáink a rendelkezésére állnak és a házépítéssel kapcsolatos kérdésekre válaszolnak.

Reméljük, hogy a tervezői és kivitelezői munkánkkal hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a jövő és a jelen lakástulajdonosainak élhetőbb, lakóbarát ingatlanokat adjunk át. Lépjen kapcsolatba velünk és ismerje meg jobban a tevékenységünket, a házainkat! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.