Áron utca


Házépítés: a társasházak élhető lakásokat rejtenek

Házépítés, társasházak kivitelezése, modern lakóépületek megrendelésre, ezzel foglalkozunk! A társasházak népszerű formái a lakóépületeknek, amiket egyre többen keresnek.

A társasházak száma nem véletlenül növekszik, egyre többen választják ezt az ingatlant, ha lakásvásárlást terveznek. Az ingatlan piacon komoly értéke van egy új építésű társasháznak, de ezt a magas értéket nem csupán az épület új állapota és az ebből következő előnyök jelentik.

A modern házépítés már teljesen más szempontok szerint történik, mint a korábbi évtizedekben. Természetesen a házépítésnél ugyanolyan fontos a költséghatékonyság, de kiemelt figyelmet kap a valóban jó ár-érték arány is. Emellett az energiatakarékosság, mint kiemelt jellemző van jelen. Egy lakás hiába szép és új, kényelmes és divatos, a modern azt is jelenti, hogy élhető és környezetbarát is egyszerre. Apropó élhetőség. Az embereknek ma már arra van szüksége, hogy, a saját otthonukban nyugalmat találjanak és ki tudjanak lépni a hétköznapok hajszoltságából.

A házépítésben is megfigyelhető az a trend, hogy élhetőbb, komfortosabb ingatlanok tervezésére és kivitelezésére törekszenek a szakemberek, illetve a cégek. Hogyan válik élhetőbbé egy otthon, ha az egy társasházban kap helyet? Amikor a házépítés társasházakra irányul, akkor több lakásos ingatlanról van szó. A panel épületekkel ellentétben azonban egy társasházban csak kevés számú lakás kap helyet, ezzel pedig elegendő életteret hagynak a lakóknak. A lakók nem zavarják egymást, mégis lakóközösségek tudnak kialakulni anélkül, hogy túl sokan élnének egy épületben.

A családi házakkal összehasonlítva a társasházak jobb helykihasználást jelentenek. Egy ugyanakkor telken több lakás készül el, mint egyetlen család számára épülő ház esetében. Az ilyen szellemben történő házépítés mindenki számára előnyökkel jár.

Keressen minket bizalommal, ha társasház építéshez keres partnert és profi kivitelezőt! A honlapunkon megismerkedhet az eddigi munkáinkat összefoglaló referenciáinkkal és a folyamatban lévő projektjeinkkel

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.