Arany János utca

A házépítés és annak költségei

Házépítésbe fogni komoly döntés és nem utolsósorban komoly költség is egyben. A részletes kiadásokról érdemes tájékozódni!

Az építkezés sarkalatos kérdéseit mindig számokban fejezik ki. Mekkora, mennyiben kerül, meddig tart stb. A számok pontos ismerete és azok előzetes, precíz kalkulációja segít abban, hogy a megrendelő befektetése jó helyre kerüljön. Az ingatlan időtálló befektetés, aminek az értéke nőhet is az idő előrehaladtával. Az igényesen, minőségi alapanyagokból kivitelezett, korszerű ingatlan hosszú távon jó befektetésnek számít. Ne hamarkodja el a döntést, válasszon olyan kivitelezőt házépítéshez, aki képes a céljait megvalósítani!

A házépítés költségeit nagy mértékben befolyásolja az építőanyag minősége, ehhez kapcsolódóan pedig az építőanyag ára. Sok olyan házat láttunk már, aminek az építési költségein spórolni tudtak, de ez sajnos a későbbiekben kiütközött az ingatlan hibáiban. A minőség természetesen nem jelenti a másik végletet, a házépítésnek nem kell méregdrága projektnek lennie. A házépítés költségeit az építőanyag árain kívül befolyásolják magának a tervekben szereplő ingatlannak a jellemzői is. Fontos az ingatlan mérete, az ingatlanban található helyiségek száma, de arról se feledkezzünk el, hogy a ma használatos építési technológiák is különböző eszközöket, eltérő időtartamot és anyagokat igényelnek. Ma kiemelten fontos az energiatakarékosság egy ingatlan esetében, a környezetbarát használatot biztosító alapanyagok és technológiák is egyre több házépítésnél jelennek meg. A megrendelői igények és az anyagi lehetőségek összhangba tudnak kerülni a megfelelő kivitelező segítségével.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha olyan, házépítéssel foglalkozó csapatra van szüksége, ami minden téren az ügyfelek érdekeit tartja szem előtt! Megtervezzük és felépítjük az új ingatlanát, legyen az a nyaraló vagy családi ház! A projekt elindítását, megbeszélés, illetve árajánlat összeállítása előzi meg. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor ne késlekedjen, lépjen kapcsolatba velünk és vágjunk bele együtt az építkezésbe!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.