Park utca


Házépítés: magas színvonal, környezettudatosság, energiahatékonyság!

Házépítés a legkorszerűbb technológiákkal, rövid határidővel, kiváló ár-érték arányban - forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

Napjainkban, aki építkezésbe fog, esetleg befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, az bizonyára ragaszkodik a modern technológiákhoz, amelyeknek köszönhetően a lakások fenntartási költsége jóval alacsonyabb lehet. Természetesen ehhez sok minden hozzájárul, de fontos, hogy a társasházak, illetve családi házak építése ennek figyelembevételével történjen meg.

A korszerű technológia persze számos lehetőséget rejt, és egy modern téglaépület is lehet épp ugyanannyira modern, mint egy csak nem régóta ismert építőanyag felhasználásával készült ház, sőt, egy faházat is lehetséges úgy megépíteni, hogy még a legújabb követelményeknek is megfeleljen. A házépítés ugyanis sokféle technológia együttes alkalmazását jelenti, amibe nem csak az "alapanyag" - tégla, beton, fa, stb. - tartozik bele, hanem a szigetelés, illetve más, kiegészítő anyagok, amelyekből végül összeáll az épület.

Napjainkban egyre újabb eszközök jelennek meg, amelyek segíthetik az energiahatékony, a természetet nem károsító élet kialakítását; ilyenek például az egyre magasabb energiaigényt megújuló forrásokból fedező napelemek és hőszivattyúk is, ám ezek nem elegendőek ahhoz, hogy egy lakás alacsony fenntartási költségekkel rendelkezhessen. Már magának a házépítésnek is úgy kell történnie, hogy az minél jobban kiszolgálja ezeket a technológiákat, illetve elősegítse azt, hogy minél több energiát takaríthassunk meg. A már többször is emlegetett szigetelés mellett fontos lehet például a megfelelő méretű és kialakítású nyílászárók beépítése is, sőt, - amire talán senki sem gondolna - az épület tájolása is hozzájárulhat annak energiahatékonyságához.

Az energiatakarékosság, illetve a minél kisebb ökológiai lábnyom kérdése lényegessé vált az elmúlt évtizedekben, ami most, a rohamosan növekvő energiaárak miatt is fontos azoknak, akik házépítésbe fognak, vagy még csak tervezik, hogy megbíznak egy kivitelező céget az otthonuk - vagy épp befektetési céllal készülő társasházuk - építésével. A hatékony szigetelés, a tetőfedés legkorszerűbb módjai, a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések, valamint az energiatakarékosságot elősegítő kialakítás mind olyasmik, amelyek miatt nem mindegy, hogy ki végzi el a tervezést, majd a házépítést.

Cégünk régóta foglalkozik társasházak, illetve családi házak építésével; az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert e téren. Elkötelezett hívei vagyunk a modern technológiáknak, az általunk épített ingatlanok mindegyike energiatakarékos, így sokkal alacsonyabb a fenntartási költségük, mint a hagyományos téglaházaké, vagy más, nem korszerű, illetve nem korszerűsített épületeké.

Az energiahatékony házak építésével sokat tehetünk a környezetvédelemért is, hiszen napjaink egyik legfontosabb témája, hogy hogyan lehetne jelentősen csökkenteni a felhasznált energiát. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy egy-egy lakás nem számít, pedig hosszú távon jelentős szerepük van a legkisebb dolgoknak is. Akinek szintén fontos a környezetünk védelme, a minél alacsonyabb energiafelhasználás és a minél kisebb ökológiai lábnyom, annak érdemes a házépítést ránk bíznia, akár saját célra, akár befektetési céllal szeretne új építésű ingatlanhoz jutni. Cégünk az iparban megszokotthoz képest rövid határidőn belül, kedvező áron vállalja a házépítést, legyen szó társasházról, családi házról, ikerházról, vagy épp más típusú épületről, és nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy az elkészült épület ne csak kényelmes, de környezetvédelmi szempontból is hatékony legyen.

Megbízható céget keres házépítéshez? Ne keressen tovább, nálunk a legjobb helyen jár! Válasszon Ön is bennünket, ha a modern, energiatakarékos ingatlanok híve! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a házépítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!


Társasház építés a legmagasabb színvonalon! 

Társasház építés a legkorszerűbb technológiákkal, belátható időn belül, kiváló ár-érték arányon - forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

Napjainkban, aki építkezésbe fog, esetleg befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, az bizonyára ragaszkodik a modern technológiákhoz, melyeknek köszönhetően a lakások fenntartási költsége jóval alacsonyabb lehet. Természetesen ehhez sok minden hozzájárul, de fontos, hogy a társasház építés már alapvetően is ennek figyelembe vételével történjen meg. Amennyiben Ön kiváló ár-érték arányú ingatlanra szeretne szert tenni, ami a legkorszerűbb technológiákkal készült, bízza tapasztalt csapatunkra a társasház építést!

Cégünk régóta foglalkozik társasház építéssel, az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Elkötelezett hívei vagyunk a modern technológiáknak, az általunk épített ingatlanok mindegyike energiatakarékos, így sokkal alacsonyabb a fenntartási költségük, mint a hagyományos téglaházaké vagy panellakásoké. Az energiahatékony társasházak építésével sokat tehetünk a környezetvédelemért is, hiszen napjaink egyik legfontosabb témája, hogy hogyan lehetne jelentősen csökkenteni a felhasznált energiát. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy egy-egy lakás nem számít, pedig hosszú távon jelentős szerepük van a legkisebb dolgoknak is. Akinek szintén fontosak a fenti kritériumok, a társasház építést érdemes ránk bíznia, akár saját célra szeretne több ingatlant vásárolni, akár befektetési céllal. Cégünk belátható határidőn belül, kiváló ár-érték arányon dolgozik. Természetesen a végső árat számtalan tényező befolyásolja, ezért célszerű pontos árajánlatunkat kérni a társasház építésre.

Megbízható céget keres társasház építéshez? Ne menjen tovább, nálunk a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, ha Ön is a modern, energiatakarékos ingatlanok híve! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.