Park utca


Társasház építés a legmagasabb színvonalon! 

Társasház építés a legkorszerűbb technológiákkal, belátható időn belül, kiváló ár-érték arányon - forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

Napjainkban, aki építkezésbe fog, esetleg befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, az bizonyára ragaszkodik a modern technológiákhoz, melyeknek köszönhetően a lakások fenntartási költsége jóval alacsonyabb lehet. Természetesen ehhez sok minden hozzájárul, de fontos, hogy a társasház építés már alapvetően is ennek figyelembe vételével történjen meg. Amennyiben Ön kiváló ár-érték arányú ingatlanra szeretne szert tenni, ami a legkorszerűbb technológiákkal készült, bízza tapasztalt csapatunkra a társasház építést!

Cégünk régóta foglalkozik társasház építéssel, az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Elkötelezett hívei vagyunk a modern technológiáknak, az általunk épített ingatlanok mindegyike energiatakarékos, így sokkal alacsonyabb a fenntartási költségük, mint a hagyományos téglaházaké vagy panellakásoké. Az energiahatékony társasházak építésével sokat tehetünk a környezetvédelemért is, hiszen napjaink egyik legfontosabb témája, hogy hogyan lehetne jelentősen csökkenteni a felhasznált energiát. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy egy-egy lakás nem számít, pedig hosszú távon jelentős szerepük van a legkisebb dolgoknak is. Akinek szintén fontosak a fenti kritériumok, a társasház építést érdemes ránk bíznia, akár saját célra szeretne több ingatlant vásárolni, akár befektetési céllal. Cégünk belátható határidőn belül, kiváló ár-érték arányon dolgozik. Természetesen a végső árat számtalan tényező befolyásolja, ezért célszerű pontos árajánlatunkat kérni a társasház építésre.

Megbízható céget keres társasház építéshez? Ne menjen tovább, nálunk a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, ha Ön is a modern, energiatakarékos ingatlanok híve! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.