Park utca


Házépítés, ami megfelel korunk két legfontosabb követelményeinek

Ha olyan házba költözne, amely megfelel napjaink két legfontosabb elvárásainak, akkor jó helyen jár. Bízza ránk a házépítést, és nem csalódhat!

Tény, hogy a házépítéssel kapcsolatban napjainkban igencsak megváltoztak az igények. Régen sokkal gyakrabban került előtérbe az esztétikai vagy a kényelem, és mostanra pedig a helyüket inkább a környezettudatosság és az energiahatékonyság vették át. Természetesen továbbra is fontos az, hogy szép és komfortos legyen az ingatlan, azonban a költségek csökkentése jóval előrébb van már.

A változó energiaárak hátrányáról

Az, hogy ennyire előtérbe került az energiatakarékosság, főleg annak tudható be, hogy az utóbbi időszakban igencsak megnőttek az energiaárak. Ehhez nagyon nehéz olyan ingatlannal alkalmazkodni, ami nem rendelkezik megfelelő hőszigeteléssel, nyílászárókkal.

Az ember folyamatosan aggódhat amiatt, hogy milyen számlát fog kézhez kapni a hónap végén, ezt pedig érthető, hogy sokan elkerülnék.

Ha az egyén energiahatékony épületbe költözik, kevesebb az esély a kényelmetlen meglepetésekre a számlák kézhezvételekor. Éves szinten nagy mértékben csökkenthetők a kiadások, így a család stabil anyagi hátteret alakíthat ki.

A modern házépítés kíméli a környezetet is

Sajnos az építőipar az egyik legkárosabb tényező a környezetre nézve, éppen ezért fontos, hogy az emberek érezzék ezzel kapcsolatban is a felelősségüket. Szerencsére egyre több környezetkímélő megoldás születik, például az energiahatékonyság is ezt a célt szolgálja.

Olyan megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek, amelyek megfelelnek napjaink elvárásainak. Általunk egy igazán igényes, szerkezetileg és esztétikailag egyaránt kifogástalan épületbe költözhet, és kezdhet új életet.

Weboldalunkon minden fontos információt megtalálhat projektjeinkről, rólunk. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal, általunk értékes ingatlanra tehet szert.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne kérdezni, vegye fel velünk a kapcsolatot a feltüntetett elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk mindenkinek.


Társasház építés a legmagasabb színvonalon! 

Társasház építés a legkorszerűbb technológiákkal, belátható időn belül, kiváló ár-érték arányon - forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért!

Napjainkban, aki építkezésbe fog, esetleg befektetési céllal szeretne ingatlant vásárolni, az bizonyára ragaszkodik a modern technológiákhoz, melyeknek köszönhetően a lakások fenntartási költsége jóval alacsonyabb lehet. Természetesen ehhez sok minden hozzájárul, de fontos, hogy a társasház építés már alapvetően is ennek figyelembe vételével történjen meg. Amennyiben Ön kiváló ár-érték arányú ingatlanra szeretne szert tenni, ami a legkorszerűbb technológiákkal készült, bízza tapasztalt csapatunkra a társasház építést!

Cégünk régóta foglalkozik társasház építéssel, az elmúlt évek során nagy tapasztalatra tettünk szert ezen a téren. Elkötelezett hívei vagyunk a modern technológiáknak, az általunk épített ingatlanok mindegyike energiatakarékos, így sokkal alacsonyabb a fenntartási költségük, mint a hagyományos téglaházaké vagy panellakásoké. Az energiahatékony társasházak építésével sokat tehetünk a környezetvédelemért is, hiszen napjaink egyik legfontosabb témája, hogy hogyan lehetne jelentősen csökkenteni a felhasznált energiát. Sajnos sokan úgy gondolják, hogy egy-egy lakás nem számít, pedig hosszú távon jelentős szerepük van a legkisebb dolgoknak is. Akinek szintén fontosak a fenti kritériumok, a társasház építést érdemes ránk bíznia, akár saját célra szeretne több ingatlant vásárolni, akár befektetési céllal. Cégünk belátható határidőn belül, kiváló ár-érték arányon dolgozik. Természetesen a végső árat számtalan tényező befolyásolja, ezért célszerű pontos árajánlatunkat kérni a társasház építésre.

Megbízható céget keres társasház építéshez? Ne menjen tovább, nálunk a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, ha Ön is a modern, energiatakarékos ingatlanok híve! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, vegye fel velük a kapcsolatot akár még ma! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.