Vilmos utca


Ikerház építés: otthon és vállalkozás egy helyen

Ikerház építés tapasztalt cégtől, teljes körű szolgáltatás keretein belül, kedvező áron! Forduljon hozzánk bizalommal, ha két ingatlanra van szüksége!

Számtalan olyan eset fordul elő, amikor egy embernek vagy családnak két ingatlanra van szüksége. Elsőként a legtöbben bizonyára a generációk együtt élésére gondolnak, azonban gyakran a vállalkozásokhoz is az jelenti a legjobb megoldást, ha két, egymáshoz közel lévő, mégis különálló ingatlannal rendelkezik a cégtulajdonos. Ha Ön is ebben a cipőben jár, az ikerház építést ajánljuk figyelmébe!

Az ikerház építésnek köszönhetően mindig közel lehet a munkahelyéhez, anélkül, hogy "hazavinné" a munkát. Az egyik házban kényelmesen berendezkedhet a családjával, míg a másikban irodákká alakíthatja a helyiségeket, és zökkenőmentesen működtetheti a vállalkozását. Természetesen nem minden cégnél oldható meg, hogy egy lakóházban működjön, azonban az internetnek köszönhetően ma már egyre többen tudják megoldani, hogy bárhol dolgozhassanak és bárhonnan működtethessék a vállalkozásukat. Az ikerház építés ráadásul költséghatékonyabb is, mint két, teljesen különálló ingatlan építése, hiszen egy közös fal mindenképp lesz, de a kivitelezés is jóval kedvezőbb áron oldható meg.

Az ikerház építés remek választás, ha költözni szeretne jelenlegi otthonából, de irodára, illetve a vállalkozása működéséhez szükséges helyre is szüksége lenne. Cégünk régóta foglalkozik házépítésekkel, tapasztalatunk rendkívül sokrétű ezen a téren. A legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk, így az általunk tervezett és kivitelezett ingatlanok mindenben megfelelnek a modern élet elvárásainak! Áraink megfizethetőek, de természetesen minden projekt más, ezért érdemes pontos árajánlatot kérni tőlünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ikerház építés iránt, bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük az ingatlan tervezését! 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.