Vilmos utca


Ikerház építés: otthon és vállalkozás egy helyen

Ikerház építés tapasztalt cégtől, teljes körű szolgáltatás keretein belül, kedvező áron! Forduljon hozzánk bizalommal, ha két ingatlanra van szüksége!

Számtalan olyan eset fordul elő, amikor egy embernek vagy családnak két ingatlanra van szüksége. Elsőként a legtöbben bizonyára a generációk együtt élésére gondolnak, azonban gyakran a vállalkozásokhoz is az jelenti a legjobb megoldást, ha két, egymáshoz közel lévő, mégis különálló ingatlannal rendelkezik a cégtulajdonos. Ha Ön is ebben a cipőben jár, az ikerház építést ajánljuk figyelmébe!

Az ikerház építésnek köszönhetően mindig közel lehet a munkahelyéhez, anélkül, hogy "hazavinné" a munkát. Az egyik házban kényelmesen berendezkedhet a családjával, míg a másikban irodákká alakíthatja a helyiségeket, és zökkenőmentesen működtetheti a vállalkozását. Természetesen nem minden cégnél oldható meg, hogy egy lakóházban működjön, azonban az internetnek köszönhetően ma már egyre többen tudják megoldani, hogy bárhol dolgozhassanak és bárhonnan működtethessék a vállalkozásukat. Az ikerház építés ráadásul költséghatékonyabb is, mint két, teljesen különálló ingatlan építése, hiszen egy közös fal mindenképp lesz, de a kivitelezés is jóval kedvezőbb áron oldható meg.

Az ikerház építés remek választás, ha költözni szeretne jelenlegi otthonából, de irodára, illetve a vállalkozása működéséhez szükséges helyre is szüksége lenne. Cégünk régóta foglalkozik házépítésekkel, tapasztalatunk rendkívül sokrétű ezen a téren. A legkorszerűbb technológiákkal dolgozunk, így az általunk tervezett és kivitelezett ingatlanok mindenben megfelelnek a modern élet elvárásainak! Áraink megfizethetőek, de természetesen minden projekt más, ezért érdemes pontos árajánlatot kérni tőlünk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az ikerház építés iránt, bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, hogy mielőbb megkezdhessük az ingatlan tervezését! 

Házépítés gyorsan és megbízhatóan a csodálatos otthonért

Házépítésre készül, de több ok miatt még mindig vár a megvalósítással? Szeretne minél hamarabb elköltözni, vagy befektetőként keres ingatlant? Forduljon hozzánk!

Ha máshol folytatja a munkáját, ezért szeretne ennek megfelelően otthont teremteni, vagy családi házban képzeli el a jövőjét, de nincs ideje a munkavégzés szervezésére és ellenőrzésére, akkor sem okozhat gondot a megoldás. Házépítéssel régóta foglalkozó, tapasztalt szakembereinkkel együttműködve könnyen és gyorsan valósíthatja meg a terveket. Bármilyen típusú ingatlan felépítésére van szükség, kiváló eredményre juthat a segítségünkkel.

Mindenki vágya, hogy a saját otthonában, nyugodt körülmények között, egyéni igényei szerint berendezett helyiségekben töltse a mindennapjait. Ha elérkezett az idő, hogy felépítse az ingatlanát, érdemes bennünket felkeresni. Rengeteg időt és energiát spórolunk Önnek, hiszen minden munkálat elvégzését ránk bízhatja, nem szükséges a különböző feladatok ellátásával foglalkozó szakemberekkel külön-külön egyeztetni.

Társasházak kivitelezése esetén szintén készséggel állunk a rendelkezésére. Korszerű háttérrel rendelkezünk, így minden adott az egyedi elképzelések megvalósításához. Gördülékenyen kerülhet sor a munkavégzésre, egy kézben tudhat minden feladatot, és a megbeszélt határidőn belül veheti át a kulcsokat.

A magas minőségű kivitelezésnek köszönhetően nem csak szép és biztonságos ingatlan kialakítására kerülhet sor, hanem energiahatékonyság szempontjából is megfelelő megoldás születik. Ezáltal költséghatékonyan fenntartható, igények szerint használható otthon kerülhet átadásra. Miért ne használná ki ezt a nagyszerű lehetőséget Ön is?

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbb és gyorsabb legyen a házépítés, kérje a segítségünket! Több évtizede nyújtunk színvonalas szolgáltatást, a legkorszerűbb gépekkel és eszközökkel dolgozunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen. Tekintse meg a korábbi munkáinkat, informálódjon a tevékenységünkről, és keressen bennünket bizalommal!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.