Vértanu utca


Ikerházépítés: miért érdemes?

Az ikerházépítés napjainkban mintha a háttérbe szorult volna, pedig azokkal az előnyökkel még mindig rendelkezik, amik annak idején sikeressé tették.

Az ikerházépítés a korábbi évtizedekben rendkívül népszerű volt, ami számos előnyének köszönhető. Az utóbbi időben azonban a helyét a társasházak, illetve az önálló családi házak építése vette át, és csak kisebb számban épülnek ikerházak, ennek oka azonban nem tisztázott; talán annak köszönhető, hogy az előnyök feledésbe merültek. Éppen ezért az alábbiakban összegezzük, miért is érdemes ikerházat építtetni.

Az ikerház építésének egyik legfontosabb előnye az ilyen típusú ingatlan árában keresendő: alacsonyabb az építtetés költsége, mintha azonos alapterülettel két külön épületet kellene felépíteni. Ez az ikerházak kialakításából adódik, hiszen egy fal mindenképp közös lesz, de a tetőszerkezetet is egyszerűbb így kialakítani, nem is beszélve a közművekről, amelyeken egy ikerház mindkét fele osztozhat. Tény viszont, hogy a későbbiekben a két ingatlan külön-külön nehezebben értékesíthető, de aki ikerházat építtet, az a családjának építteti azt, tehát nem az eladás a cél.

Ha már szóba került a család, akkor beszélhetünk a másik előnyről is, ami miatt érdemes ikerházat építeni. A család számára több szempontból is előnyös lehet az ikerház mellett dönteni: a nagyszülők az unokák közelébe költözhetnek, avagy a gyermekeknek nem kell messzire költözniük a családtól; mindkét esetben közelséget biztosít az ikerház.

Ezen előnyök miatt érdemes tehát ikerházat építtetni, és gyaníthatóan újra népszerűvé válik ez az ingatlantípus a közeljövőben. Ha Önt is meggyőzték a fentiek, és szeretne egy új ikerházba költözni a családjával, válassza cégünket! Garantáljuk a legkorszerűbb végeredményt, a kényelmes otthont és a kedvező árakat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a ikerházépítés lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.