Jobbágy utca


Ikerházépítés: befektetők számára is ajánlott!

Az ikerházépítést nem csak akkor érdemes megfontolni, ha a családot szeretnénk egy fedél alá költöztetni, de befektetésként is kitűnő!

Az ikerházépítés legfontosabb előnye, hogy azonos négyzetméterre vetítve alacsonyabb költséggel is megvalósítható, mintha két ugyanakkora hasznos alapterülettel rendelkező, ám különálló családi házat építtetnénk. Emiatt sok nagycsaládos választja, hiszen így egy helyre költözhetnek a különböző generációk, méghozzá anélkül, hogy egymás életterét megzavarnák. Azonban nem csak az ő számukra jelenthet kiváló megoldást egy ikerház építtetése, de azoknak is, akik a legmagasabb hozammal kecsegtető befektetést, vagyis az ingatlanpiacot szeretnék kihasználni.

Többféle módon is komoly hozam érhető el egy ikerház építtetésével. Egyrészt ott a kiadás lehetősége, ami lehet teljes, vagy részleges; ez utóbbi abban az esetben szerencsés, ha a lakhatást az ikerház egyik felében oldjuk meg, míg a másik felét bérbe adjuk. Emellett az értékesítés is magas haszonkulccsal lehetséges, hiszen az ingatlanárak folyamatosan nőnek, és könnyen meglehet, hogy mire elkészül az ikerház, máris többet ér, mint az építtetésének megrendelésekor.

Nem szabad azonban arról sem megfeledkezni, hogy napjaink Magyarországán lakhatási válság is kialakulóban van, aminek enyhítése csakis úgy képzelhető el, ha minél több korszerű, élhető ingatlan épül, és a befektetésen és a hozamokon túl erre is érdemes gondolni, amikor ikerházat építtetünk.

Ha szeretné úgy befektetni a pénzét, hogy az a jelenleg elérhető legmagasabb - ráadásul 100%-ban biztos - hozamot produkálja, válassza Ön is az ikerházépítést! Cégünk hosszú évtizedek óta építi családi-, társas- és ikerházait, tapasztalatunk és szaktudásunk pedig garancia arra, hogy a végeredmény nem csak korszerű és esztétikus, de élhető és komfortos is lesz.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az ikerházépítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.