Jobbágy utca


Ikerházépítés: befektetők számára is ajánlott!

Az ikerházépítést nem csak akkor érdemes megfontolni, ha a családot szeretnénk egy fedél alá költöztetni, de befektetésként is kitűnő!

Az ikerházépítés legfontosabb előnye, hogy azonos négyzetméterre vetítve alacsonyabb költséggel is megvalósítható, mintha két ugyanakkora hasznos alapterülettel rendelkező, ám különálló családi házat építtetnénk. Emiatt sok nagycsaládos választja, hiszen így egy helyre költözhetnek a különböző generációk, méghozzá anélkül, hogy egymás életterét megzavarnák. Azonban nem csak az ő számukra jelenthet kiváló megoldást egy ikerház építtetése, de azoknak is, akik a legmagasabb hozammal kecsegtető befektetést, vagyis az ingatlanpiacot szeretnék kihasználni.

Többféle módon is komoly hozam érhető el egy ikerház építtetésével. Egyrészt ott a kiadás lehetősége, ami lehet teljes, vagy részleges; ez utóbbi abban az esetben szerencsés, ha a lakhatást az ikerház egyik felében oldjuk meg, míg a másik felét bérbe adjuk. Emellett az értékesítés is magas haszonkulccsal lehetséges, hiszen az ingatlanárak folyamatosan nőnek, és könnyen meglehet, hogy mire elkészül az ikerház, máris többet ér, mint az építtetésének megrendelésekor.

Nem szabad azonban arról sem megfeledkezni, hogy napjaink Magyarországán lakhatási válság is kialakulóban van, aminek enyhítése csakis úgy képzelhető el, ha minél több korszerű, élhető ingatlan épül, és a befektetésen és a hozamokon túl erre is érdemes gondolni, amikor ikerházat építtetünk.

Ha szeretné úgy befektetni a pénzét, hogy az a jelenleg elérhető legmagasabb - ráadásul 100%-ban biztos - hozamot produkálja, válassza Ön is az ikerházépítést! Cégünk hosszú évtizedek óta építi családi-, társas- és ikerházait, tapasztalatunk és szaktudásunk pedig garancia arra, hogy a végeredmény nem csak korszerű és esztétikus, de élhető és komfortos is lesz.

Házépítés vagy lakásvásárlás?

Amikor valakinek ingatlanra van szüksége, természetes, hogy minden lehetőséget megfontol. Ilyenkor felteszi magának a kérdést, hogy vajon a házépítés vagy a használt lakás vásárlása a jobb megoldás. Az biztos, hogy a lehető legtöbb szempontból kell megvizsgálni a kérdést, mert vannak olyan esetek, amikor mindkét lehetőség tökéletes választás lehet. Az építkezésnek azonban megvan az a vitathatatlan előnye, hogy nem csak a burkolatok terén nem kell kompromisszumot kötni, hanem az energiahatékonyság kapcsán sem.

Az, hogy egy ingatlan mennyire energiahatékony, mennyi áram szükséges a fenntartásához, illetve milyen technológiával történik a fűtés, napjainkban különösen fontos. A drasztikusan emelkedő energiaárak miatt akár több tízezer forintos különbséget is jelenthet havonta, ha korszerűen fűtési rendszer, illetve az sem mindegy, hogy a meleg víz hogyan kerül előállításra.

Egy használt lakás vásárlásánál ezen kívül adott a hőszigetelés is, ami, ha nem megfelelő, akkor vagy rengeteget kell költeni a lakás fenntartására vagy rögtön a vásárlás után egy igen költséges korszerűsítésbe kell kezdeni. Ez értelemszerűen egyik sem szerencsés, míg a házépítés során már alapból olyan hőszigetelést kérhet, amilyennel hosszú távon is elégedett lesz. A felépült ház tökéletesen megfelel minden igényének, Önnek csak a költözködéssel kell foglalkoznia.

Természetesen a házépítéshez is meg kell találni a megfelelő kivitelezőt, ami néha nem könnyű feladat. A választás során mindenképp vegye a figyelembe a referenciákat, illetve egyeztesse az adott céggel az igényeit, elvárásait! Érdemes lehet akár több helyről is ajánlatot kérni, hogy biztosan láthassa, hogy melyik vállalkozót gondolja a legmegfelelőbbnek.

Cégünk nagy tapasztalattal és számtalan referenciával rendelkezik a házépítés terén, legyen szó társasházról, családi házról vagy épp ikerházról. Minden munkánk során igyekszünk maximálisan megfelelni megrendelőink igényeinek, és valóban olyan ingatlant tervezni és kivitelezni, amilyet megálmodott. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az ikerházépítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Családi ház építés, a könnyebb út

Éljen olyan ingatlanban, amely minden szempontból megfelel az igényeinek! Ügyfeleinknek modern, magas minőséget képviselő ingatlanokat biztosítunk.

Amikor az ember otthonteremtés előtt van, többféle lehetőség is a rendelkezésére áll: választhat bérleményt, vásárolhat használt ingatlant vagy pedig belefoghat a családi ház építésbe. Sokan hosszú távban gondolkodnak, ezért a bérlemény opciót azonnal el is vetnék, hiszen nem mindenkinek felel meg. Kiszámíthatatlannak tartják, ezért inkább a saját ingatlant választanák.

A mostani használt ingatlan kínálatban sok olyan épülettel lehet találkozni, amelyeknél sajnos a leendő tulajdonosok kénytelenek kompromisszumot kötni a jelenlegi körülményekkel. Ahhoz, hogy ez változzon, mindenképp felújításba kell kezdeniük.

Használt ingatlanok: nagyobb kiadások, bonyodalmak

A használt ingatlanok feladhatják a leckét az új lakóknak. Nem csupán a költözésre kell majd költeniük, hanem később a felújításra is. Ezeknek a házaknak kifejezetten gyenge pontjuk lehet például a szigetelésük is. Fontos, hogy ezzel foglalkozzanak a tulajdonosok, mert ellenkező esetben igen magas fogyasztással számolhatnak, ami hosszú távon kifejezetten nagy anyagi terhet jelenthet.

A felújítás is részben járhat kiköltözéssel, így tulajdonképpen meg kéne ismételni ezt a folyamatot, amit értelemszerűen az emberek inkább elkerülnének. Gyerekekkel ráadásul ez még bonyolultabb és nehezebb.

Családi ház építés, amire csak egyszer kell költeni

Mindezek alapján kedvezőbb döntést hoznak azok, akik a családi ház építés mellett teszik le a voksukat. Ennek keretein belül olyan modern otthonra tehetnek szert a tulajdonosok, amire jó darabig nem kell költeniük. Csak be kell költözni a házba, ezután pedig sokáig élvezhetik az új otthon kényelmét.

Az új építésű ingatlanok a szigetelés szempontjából sem okoznak csalódást, már az első pillanattól segítenek a kiadások optimalizálásában.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Ügyfeleink maximálisan számíthatnak ránk az otthonteremtésben.

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.