Csöngő utca

Családiház-építés csalódások nélkül!

A családi házak építését érdemes olyan szakemberekre bízni, akik megbízhatóak, hiszen az épület akár évtizedekig is az otthonunk lehet!

Az építőipar nagyon aktív mostanában; sokan vágynak arra, hogy új ingatlanjuk legyen, és a saját elképzeléseik szerint szeretnék azt megterveztetni, majd kiviteleztetni, hiszen - természetesen - egy családi ház építtetésében több a lehetőség, ám több pénzbe is kerülhet. Ez azonban egy olyan dilemma, amit sokan vesznek félvállról, mondván: az ingatlanok mindenképp drágák, tehát az utóbbival nem is érdemes foglalkozni. Azonban egy házat megtervezni és megépíteni bonyolultabb dolog, mint kiválasztani egy kész lakást és megvásárolni, így nem is csoda, ha sokan elvéreznek - a szakemberek közül is -, ha egy családi ház megépítését bízzák rájuk.

A családiház-építés egyik legnagyobb buktatója - és egyben a költségek mértékének meghatározó tényezője is - az olyan szakemberek megbízása, akik valóban a megbeszéltek és az elvárások alapján építik fel az új házat, és végzik el az egyéb feladatokat is. Sajnos sok olyan ház épül, ami hiába új, nem felel meg az általános minőségi követelményeknek sem, és emiatt vannak, akik nem mernek sem új építésű ingatlant vásárolni, sem pedig belevágni egy családi ház építésébe, hiszen rengeteg pénzt veszíthetnek az ügyleten, ami talán sosem érül meg, de, ha mégis, akkor is komoly bizalomvesztést eredményez.

Sajnos egy családi ház építése több tényező miatt is kudarcba - de legalábbis csalódásba - fulladhat. A leggyakoribb ok a fentebb is említett kivitelezői oldal, illetve a teljesítmény, amit nyújtanak; ez a jobbik esetben csak sok hónapos csúszást eredményez, rosszabb esetben viszont az épületben található szerkezeti és más hibák felhalmozódását, amelyeket aztán az építkezés befejeztével a tulajdonosnak kell kijavíttatnia - már, ha ez egyáltalán lehetséges. Sajnos ebből az okból már az is előfordult, hogy a ház nem kapta meg a használatbavételi engedélyt, mert szó szerint veszélyes volt, de, ha a helyzet nem is mindig ennyire súlyos, akkor is komoly bosszúságot okoz, ami idegi és anyagi oldalon egyaránt jelentkezik.

A kivitelezők mellett az építőanyagoknak is hangsúlyos szerep jut egy családi ház építésében, hiszen ezekből épül fel, és egyrészt napjainkban az építőanyagok ára döbbenetesen emelkedik, másrészt - épp emiatt - sokan keresnek olcsóbb alternatívákat. Az viszont az építőanyagok világában is általános ténynek mondható, hogy ami olcsó, az többnyire nem a kiváló minőségű termékek sorát erősíti, bár előfordulhatnak kivételek is.

Bizonyos szakemberek hajlamosak olcsóbb építőanyaggal dolgozni még akkor is, ha a megrendelő kifejezetten nem ezt kérte, hiszen így növelhetik a saját bevételüket - persze az ügyfél kárára. A kontár munka és az alacsony minőségű alapanyagok azonban csak később mutatják meg magukat, amikor a megrendelő már beköltözött az új otthonába, sőt, esetenként akár csak évekkel később, ám ekkor már nem biztos, hogy érvényt lehet szerezni a jogos követeléseknek, azaz megint csak a tulajdonosra hárul a károk elhárítása, ami ismét hatalmas összegek kiadásához vezet, persze feleslegesen.

Ha szeretné elkerülni a fentebb felsorolt problémákat, és egy olyan családi házat építtetne, amely nem csak terveiben és alapanyagaiban magas minőségű, de a rajta elvégzett munka is elsőrangú, forduljon hozzánk bizalommal, és fektesse be a pénzét egy olyan ingatlanba, ami megéri az árát! Számos befejezett és még építés alatt álló projekttel bizonyíthatjuk Önnek, hogy bennünk érdemes megbíznia; elégedett ügyfeleink hosszú sorának nem egy tagja többször is igénybe vette szolgáltatásainkat! Szerződtessen Ön is új családi háza építéséhez profi, a munkájukra igényes szakembereket, majd élvezze családjával a végeredményt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a családi ház építtetésének lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni bennünket új családi háza építésével, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kényelmes és költséghatékonyan fenntartható otthonok új építésű házakban

Szeretne új életet kezdeni a megszokott környezettől távol? Kényelmes és gazdaságosan fenntartható ingatlant keres? Használja ki az új építésű házak előnyeit!

A jelenlegi energiaárak mellett nagyon sokat számít, hogy milyen ingatlan áll rendelkezésre. A régi, felújításra szoruló házak és lakások nem tesznek eleget az igényeknek, és nagy összegek kifizetésére van szükség a fenntartásuk során.

Ha ilyen épület vásárlására készül, számítania kell a felújításra, ami sok idő és energia ráfordításával jár. Amennyiben pedig pont emiatt költözne el a megszokott környezetből, érdemes jóval előnyösebb megoldást választani.

Bármilyen ok miatt kerül sor a költözésre, megéri az új építésű házak mellett dönteni. Nagy tapasztalattal, korszerű technikák alkalmazásával építünk korszerű ingatlanokat, amelyek minden szempontból eleget tesznek az elvárásoknak.

Otthonos, kényelmes, stílusos épületeket biztosítunk, amelyek fenntartása nem okozhat nehézséget. Minden szükséges eszközt és eljárást alkalmazunk annak érdekében, hogy hosszú éveken keresztül biztonságos, költséghatékonyan fenntartható ingatlanok álljanak rendelkezésre.

Generációk óta foglalkozunk az építőipari tevékenységgel. Magas szaktudással, korszerű gépekkel és eszközökkel dolgozunk, kiemelt figyelmet fordítunk a megbeszélt határidők betartására. Egy kézben tudhat minden munkafolyamatot, színvonalas szolgáltatást vehet igénybe. Megbízható szakembereinkkel igyekszünk minden kérésnek eleget tenni, a szakmai követelményeknek megfelelni.

Akár családi házban képzeli el a jövőjét, akár egy lakás tulajdonosa szeretne lenni, nálunk megtalálhatja az ideális otthont. Ha pedig befektetésre készül, szintén érdemes hozzánk fordulni, hiszen a tőlünk átvehető kulcsok sok ember számára nyújtanak kedvező lehetőségeket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg az elképzeléseit! Tekintse meg a korábban elkészült ingatlanokat, és legyen Ön is egy szép, stílusos, kényelmes, energiatakarékos épület lakója! Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.