Csöngő utca

Családi ház építés csalódások nélkül!

A családi ház építést minőségi munkát végző kivitelezőkre bízza! Egy saját ház évtizedeken át lehet az otthona, ne bízza kontárokra!

Az építőipar nagyon aktív mostanában, sokan vágnak bele abba, hogy új ingatlanjuk legyen. Egy új ingatlant meg lehet vásárolni és meg is lehet építtetni. Természetesen az utóbbiban több a lehetőség és több pénzbe is kerülhet. Egy új házat megtervezni és megépíteni bonyolultabb dolog, mint kiválasztani egy kész lakást és megvásárolni. Nem csoda, ha sokan elvéreznek, a szakemberek közül is, ha családi ház építést bíznak rájuk. A családi ház építés egyik legnagyobb buktatója az olyan szakemberek megtalálása, akik valóban a megbeszéltek és az elvárások alapján készítik el az új házat. Sajnos sok olyan ház épül, ami hiába új, nem felel meg az általános minőségi követelményeknek sem. Emiatt vannak, akik nem mernek se új építésű ingatlant vásárolni, se pedig belevágni egy családi ház építésbe.

A családi ház építés több tényezőn is könnyen kudarcba fulladhat. Az egyik, mint említettük a kivitelezők teljesítménye. A kivitelezők mellett az építőanyagnak is hangsúlyos szerep jut egy családi ház építésében, hiszen az ingatlan téglából, fából, cserepekből, betonból, festékből stb. épül fel. Az építőanyagok világában általában bizonyítást nyer az a megállapítás, hogy az olcsó az nem minőségi alapanyag. A kivitelezők között a munkájukra nem igényes, illetve a bevételre pályázó szakemberek hajlamosak az olcsóbb építőanyaggal dolgozni, hogy spóroljanak a kiadásokon. Ennél már csak az a rosszabb, amikor összecsapják a munkát és nem szánnak időt a minőségi kivitelezésre. A kontár munka csak később mutatja meg magát, amikor a megrendelő már beköltözött az új otthonába.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a pénzét olyan otthonba, ingatlanba szeretné befektetni, ami valódi értékkel rendelkezik! A családi ház építéshez szerződtessen profi, a munkájukra igényes szakembereket! A személyre szabott árajánlatot hamarosan elküldjük Önnek, ha kapcsolatba lép velünk!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.