Ják utca


Az új építésű házak minden szempontból előnyösek!

Új építésű házak a legmodernebb kivitelben, megfizethető áron - forduljon hozzánk bizalommal, és találja meg álmai otthonát kínálatunkban!

Amikor az ember költözni szeretne, általában alaposan mérlegel minden lehetőséget. Örök kérdés, hogy mi éri meg jobban: egy használt lakás vásárlása vagy egy új építésű ház? Kétségtelen, hogy mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért mindenképp érdemes átgondolni, hogy melyikkel járnánk jobban.

Az új építésű házaknak azonban van egy olyan előnyük, amivel nem vetekedhet egyetlen használt lakás sem: mégpedig az, hogy frissen épültek, minden teljesen új bennük, és nincsen rejtett hibájuk, például nem kell attól tartani, hogy a falakon belül rossz állapotúak a vezetékek. A használt lakások esetében ugyanis mindig van kockázata annak, hogy nem tudhatjuk, hogy milyen állapotúak a villany- és vízvezetékek, és nem kell-e egy falon belüli csőtöréssel szembe néznünk a vásárlás után egy hónappal. Mivel az új építésű házakba értelemszerűen új, korszerű rendszerek kerülnek, nem kell tartani ilyen jellegű meghibásodástól.

Gyakori, hogy aki használt lakást vásárol, az egyből egy teljes körű felújítással kezd, ami nem csak jelentősen megnöveli a költségeket, hanem sok időt és energiát vesz el. Az új építésű házakkal ez is elkerülhető, és költözés után egyből teljes körűen használható a lakás.

Természetesen számolni kell vele, hogy az új építésű házaknak valamivel magasabb az áruk, azonban minden szempontot figyelembe véve, sokszor mégis jobban megéri mellettük dönteni. A választást semmiképp sem szabad elkapkodni, érdemes többször is átgondolni, hogy biztosan ne bánjuk meg később. Általában jobb, ha több időt szánunk a keresgélésre, nézelődésre, de csak akkor vásárolunk új lakást, amikor megtaláltuk a minden szempontból tökéletes álomotthont.

Ha Ön éppen új építésű ház vásárlását fontolgatja, a legjobb helyen jár! Tekintse meg referenciáinkat és érdeklődjön bátran az ingatlanokról! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.