Ják utca


Az új építésű házak legfontosabb előnye

Az új építésű házak legfontosabb előnye, hogy minden a megrendelő elképzelései szerint készülhet el, nincs szükség kompromisszumok megkötésére!

Az új építésű házak a megrendelő szempontjából számos előnnyel rendelkeznek: egyrészt a kész ház olyan lehet, amilyet elképzeltek, így minden abban a formában kerülhet megvalósításra, ahogy a leendő tulajdonosok megálmodták, másrészt a lehető legkorszerűbb anyagokat és technológiákat lehet beépíteni, amelyek hosszú évtizedeken át biztosíthatják a legmagasabb színvonalat.

Természetesen egy használt ingatlant is át lehet alakítani, ám ennek a megoldásnak megvannak a maga hátrányai, hiszen például az elrendezést csak abban az esetben lehet módosítani, ha a tartófalak a helyükön maradnak, ekkor viszont már nem beszélhetünk teljes szabadságról, ami a kialakítást és az élhetőséget nagyban befolyásolja. Egy új építésű házban viszont oda kerülhetnek az elválasztó- és tartófalak, ahová azokat a megrendelő elképzelte, vagyis nem csak a tökéletes kialakítás oldható meg így, de a hosszadalmas és költséges átalakítás is elhagyható.

A korszerű technológiák és építőanyagok használata szintén elsődleges szempont az élhetőség és a környezettudatosság szempontjából. Egy új építésű házhoz felhasználhatóak a legújabb fejlesztések, megvalósíthatóak olyan elképzelések, amelyek a korábbi módszerekkel nem lettek volna lehetségesek, az energiatakarékosság is könnyedén megoldható, és a környezetet kímélő életmód is megvalósítható.

Egy új építésű háznál nem szükséges költségesen kialakíttatni a napelemrendszer és az egyéb berendezések helyét, hiszen ezeket már a tervezés fázisában hozzá lehet adni a koncepcióhoz, de más, a kisebb ökológiai lábnyom elérését célzó fejlesztések is hozzáadhatóak a koncepcióhoz már a tervezés legelső szakaszában.

Amennyiben Ön is egy új építésű házban képzeli el a jövőjét, cégünk vállalja a feladatot az első lépésektől egészen a kulcsrakész átadásig! Kérdés, illetve megrendelés szándéka esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


Az új építésű házak minden szempontból előnyösek!

Új építésű házak a legmodernebb kivitelben, megfizethető áron - forduljon hozzánk bizalommal, és találja meg álmai otthonát kínálatunkban!

Új vagy régi legyen? Nem mindegy, hogy mit választ vagy milyen ikerház építést vesz igénybe. Az új építésű ingatlanok sokkal többet tudnak adni a lakóknak. Amikor az ember költözni szeretne, általában alaposan mérlegel minden lehetőséget. Örök kérdés, hogy mi éri meg jobban: egy használt lakás vásárlása vagy egy új építésű ház? Kétségtelen, hogy mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért mindenképp érdemes átgondolni, hogy melyikkel járnánk jobban.

Az új építésű házaknak azonban van egy olyan előnyük, amivel nem vetekedhet egyetlen használt lakás sem: mégpedig az, hogy frissen épültek, minden teljesen új bennük, és nincsen rejtett hibájuk, például nem kell attól tartani, hogy a falakon belül rossz állapotúak a vezetékek. A használt lakások esetében ugyanis mindig van kockázata annak, hogy nem tudhatjuk, hogy milyen állapotúak a villany- és vízvezetékek, és nem kell-e egy falon belüli csőtöréssel szembe néznünk a vásárlás után egy hónappal. Mivel az új építésű házakba értelemszerűen új, korszerű rendszerek kerülnek, nem kell tartani ilyen jellegű meghibásodástól.

Gyakori, hogy aki használt lakást vásárol, az egyből egy teljes körű felújítással kezd, ami nem csak jelentősen megnöveli a költségeket, hanem sok időt és energiát vesz el. Az új építésű házakkal ez is elkerülhető, és költözés után egyből teljeskörűen használható a lakás.

Az új építésű házak mellett szól a modern technológia. Habár a hagyományos építőanyagok és építési technológiák között is vannak olyanok, amik kiállják az idő próbáját, a haladás nem áll meg. A korszerű építési anyagok azok, amik egy új ház falait, tetőjét és szerkezetét alkotják. Ezek az építőanyagok olyan fizikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek, amik nemcsak időtállóak, de egyéb módon is hozzátesznek az ingatlan értékéhez és minőségéhez.

Az anyagfelhasználás és az építési technológia is környezettudatosabb ma, mint régen. Nem mindegy, hogy mekkora környezeti terheléssel jár az építkezés, ahogyan az sem, hogy az új ház fenntartása mennyire környezetbarát. Látható, hogy a környezetbarát jelző, többféleképpen is érthető, ha egy ingatlanról van szó.

Természetesen számolni kell vele, hogy az új építésű házaknak valamivel magasabb az áruk, azonban minden szempontot figyelembe véve, sokszor mégis jobban megéri mellettük dönteni. A választást semmiképp sem szabad elkapkodni, érdemes többször is átgondolni, hogy biztosan ne bánjuk meg később. Általában jobb, ha több időt szánunk a keresgélésre, nézelődésre, de csak akkor vásárolunk új lakást, amikor megtaláltuk a minden szempontból tökéletes álomotthont.

Ma kiemelt jelentősége van annak, hogy egy ingatlan mennyire energiahatékony, mennyire gazdaságos a fenntartása és milyen komfortérzetet nyújt a benne élőknek. Egy ilyen háznak nincsenek túl nagy méretei és minden tervezési döntést a praktikum, az ésszerűség határoz meg.

Az egyre melegebb nyarak, az évszakok határainak elmosódása, a dráguló energiaárak és a megújuló energiaforrások használatának növekvő népszerűsége is előtérbe kerül egy új ingatlan tervezése és építése során. Az építtetésre fordított befektetés megtérül, mert a ház lakóinak kevesebbet kell költeni fűtésre, hűtésre, áramra stb. miközben kényelmesebben, egészségesebben tudnak élni, mint egy használt ingatlanban.

Végül az is az új ingatlanok mellett szól, hogy számos kedvezmény, hitelkonstrukció, támogatás vagy pályázat is a vásárlókat, építkezőket támogatja. A házépítésbe jobban megéri befektetni, mert minden ellenőrizhető és teljesen a tulajdonos igényeihez tervezve készül. Az átgondolt, személyre szabott tervezés következménye egy élhető terekkel kialakított ház, amit teljes szívéből az otthonának tud majd nevezni az új tulajdonos.

Ha Ön éppen új építésű ház vásárlását fontolgatja, a legjobb helyen jár! Tekintse meg referenciáinkat és érdeklődjön bátran az ingatlanokról, szolgáltatásainkról! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.