Lakóépület

1116 Budapest, Alabástrom utca 3.

HELYSZÍN

1116 Budapest, Alabástrom utca 3.

 ÉPÍTÉS ÉVE

2023-2024

ÉPÜLETEK

Négylakásos sorház

VÁRHATÓ ÁTADÁS

2024.05.30.

KÜLSŐ LÁTVÁNYTERVEK

BELSŐ LÁTVÁNYTERVEK

ADATLAPOK


Házépítés a kor követelményeinek megfelelően

Házépítés a kor követelményeinek megfelelően, megbízható partnerrel. A komfortos, igényes otthonokról cégünk teljeskörűen gondoskodik, keressen minket!

A házépítés igen összetett folyamat, amelynél rendkívül fontos a szakmai tapasztalat és az, hogy a kivitelező haladjon a korral. A modern ingatlanok maximálisan ki tudják szolgálni az emberek igényeit, a beköltözőknek nem lehet hiányérzetük például a tér kialakítása vagy a szigetelés terén. Amennyiben Ön is szeretne korszerű és igényesen kialakított házba költözni, és szívesen lenne tulajdonosa egy értékes ingatlannak, forduljon hozzánk bizalommal a házépítésért!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a házépítések terén. Munkánkkal a fő célunk az, hogy igényes és kényelmes otthonokat teremtsük az embereknek. A megbízóinknak nem lehet hiányérzetük a végeredménnyel kapcsolatban. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat annak érdekében, hogy a házépítések valóban a kor követelményei szerint tudjanak megvalósulni. Nagy gondot fordítunk az alapanyag ismeret bővítésére is, cégünk a legkiválóbb termékekkel dolgozik, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy az elkészült épületek kifogástalanok és időtállók legyenek. Az épületek több generációt is képesek kiszolgálni, nagy értéket képviselnek, igazi büszkeséget jelenthet egy ilyen ingatlan tulajdonosává válni. Lelkiismeretesek, körültekintőek vagyunk, számunkra a legnagyobb szakmai sikert az elégedett ügyfelek jelentik.

A házépítésben élen járunk, bátran ránk bízhatja leendő otthonát, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a különböző aktuális és korábbi projektünkről is tájékozódhat, láthat fotókat, látványterveket, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt ajánlatokról sem feledkezünk meg. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.