Lakóépület

1222 Budapest, Zentai utca 7/B.

HELYSZÍN

1222 Budapest, Zentai utca 7/B.

 ÉPÍTÉS ÉVE

2023-2024

ÉPÜLETEK

Kétlakásos épület

VÁRHATÓ ÁTADÁS

2024.12.01.

Bemutató anyagHázépítés a kor követelményeinek megfelelően

Házépítés a kor követelményeinek megfelelően, megbízható partnerrel. A komfortos, igényes otthonokról cégünk teljeskörűen gondoskodik, keressen minket!

A házépítés igen összetett folyamat, amelynél rendkívül fontos a szakmai tapasztalat és az, hogy a kivitelező haladjon a korral. A modern ingatlanok maximálisan ki tudják szolgálni az emberek igényeit, a beköltözőknek nem lehet hiányérzetük például a tér kialakítása vagy a szigetelés terén. Amennyiben Ön is szeretne korszerű és igényesen kialakított házba költözni, és szívesen lenne tulajdonosa egy értékes ingatlannak, forduljon hozzánk bizalommal a házépítésért!

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik a házépítések terén. Munkánkkal a fő célunk az, hogy igényes és kényelmes otthonokat teremtsük az embereknek. A megbízóinknak nem lehet hiányérzetük a végeredménnyel kapcsolatban. Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat annak érdekében, hogy a házépítések valóban a kor követelményei szerint tudjanak megvalósulni. Nagy gondot fordítunk az alapanyag ismeret bővítésére is, cégünk a legkiválóbb termékekkel dolgozik, amik hozzájárulnak ahhoz, hogy az elkészült épületek kifogástalanok és időtállók legyenek. Az épületek több generációt is képesek kiszolgálni, nagy értéket képviselnek, igazi büszkeséget jelenthet egy ilyen ingatlan tulajdonosává válni. Lelkiismeretesek, körültekintőek vagyunk, számunkra a legnagyobb szakmai sikert az elégedett ügyfelek jelentik.

A házépítésben élen járunk, bátran ránk bízhatja leendő otthonát, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a különböző aktuális és korábbi projektünkről is tájékozódhat, láthat fotókat, látványterveket, így előzetesen is megbizonyosodhat arról, hogy kifogástalanul dolgozunk. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk, és a korrekt ajánlatokról sem feledkezünk meg. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Éljen kényelmesen és biztonságban az új építésű házak egyikében!

Álmai otthonának kialakítását tervezi, amihez segítségre van szüksége? Költözzön be hamar, forduljon új építésű házak kivitelezésével foglalkozó szakembereinkhez!

Folyamatosan zajlanak az építkezések, szép és kényelmes ingatlanok építésére kerül sor. A szakemberek minden szempontot figyelembe vesznek annak érdekében, hogy hosszú éveken keresztül legyenek elégedettek a lakók.

Az új építésű házak tervezése és felállítása során rendelkezésre állnak a korszerű eszközök, munkagépek, és a kiváló minőségű anyagok, amelyek segítségével időtálló, esztétikus eredmény érhető el. Ezekkel dolgozunk mi is, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a leendő tulajdonosok örömmel tartózkodjanak az ingatlanukban.

Miért érdemes az új építésű házak egyikében élni, és a kivitelezést ránk bízni?

  • Rövid határidővel dolgozunk, és a megbeszélt időpontban veheti át a kulcsokat.
  • Korszerű háttérrel és felszereléssel rendelkezünk.
  • Magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe.
  • Energiatakarékos, kényelmes és stílusos otthont biztosítunk.

Figyelemmel kísérjük a változásokat, az új termékek megjelenését, lépést tartunk a folyamatos fejlődéssel. Célunk, hogy olyan ingatlanokat adjunk át, amelyek maximálisan megfelelnek az elvárásoknak.

Családi és társasházak építésével egyaránt foglalkozunk. Felkészült szakembereinkkel olyan lakóépületeket építünk fel, amelyeket nem kell felújítani, korszerűsíteni, hiszen évtizedeken át megállják jól a helyüket.

Egy régebbi ingatlan ára lehet jóval kedvezőbb az új építésű házakhoz képest, viszont számolni kell azzal, hogy nagy összegekkel járhat a felújítás. A legtöbb esetben az ingatlanhoz tartozik garázs is, ami lehetővé teszi a gépjármű és más értékek biztonságos tárolását. Energiagazdálkodási szempontból pedig szintén sokkal előnyösebb, mivel kiváló minőségűek a nyílászárók, korszerűen fűthető, és megoldott a szigetelés is.

Használja ki az új építésű házak előnyeit, és éljen az Ön számára megfelelő körülmények között! Válassza a kényelmes és gyors, ugyanakkor megbízható megoldást, amit mi kínálunk! Tájékozódjon a munkánkról, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb együtt tudjunk működni!

Profitkész Kft. +3630-476-86-82 termelzoltan@gmail.com Családunk generációk óta foglalkozik az építőiparral. Cégünk fő profilja családi- és társas házak építése. 1223 Budapest, Szabadkai utca 13.